Vreau si eu urgent o compunere de 10 randuri cin care sa descri potretul unei fiinte dragi folosind 3 adj derivate 3adj formate prin compunjere 2 verbe derivate. care face primul correct dau cel mai bun

1

Răspunsuri

2014-10-10T09:29:48+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Mama 

        Cea mai draga fiinta de pe acest pamant este preabuna, preablanda si preageneroasa mea mama. Mama mea face cat dou sute de mame la un loc. Este altceva, este mama mea, doar a mea. Chipul ei frumusel, buclele dragalase, obrajii si buzele rosioare, parul blond ca spicul de grau sunt detalii pe care mi le voi aduce aminte intotdeauna. Nimeni nu face prajituri mai bune ca ale ei.
         A fost rabdatoare cu mine, m-a invatat sa merg, m-a invatat sa vorbesc, a fost alaturi de mine si m-a sustinut cand am invatat sa scriu si sa citesc. Mainile ei binefacatoare m-au mangaiat pe crestet si m-a iertat de cate ori am gresit. 
        Draga mama, te iubesc!