un taran a cules 100 kg rosii lea pus in ladite in care incap 7kg 8kg si 10 kg de rosii numarul laditelor cu cate 10 kg de rosii este cu 5 mai mare decat al celor in care incap 8kg cate ladite a umplut din fiecare categorie?

1

Răspunsuri

2014-02-23T18:13:44+02:00
2*8=16
2*7=14
14+16=30
100-30=70
70/7=10
2 lazi 7  kg
2 lazi 8  kg
7 lazi 10 kg