x(x la put. 2 - 4) = 2x la a doua - 4
x se inmulteste cu fiecare termen din paranteza, si apoi nu mai stiu.. le calculezi .
x(x la puterea 2 minus 4)=> x la puterea 3 - 4x

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-02-22T17:31:23+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
x(x+2)(x-2)=x(x^2-4)=x^3-4x