Dintro livada sau cules dimineata 12 lazi cu cate 35 kg de mere iar dupa amiaza 15 lazi cu cate 32 kg de mere sau vandut 3 supra 5 din intrega cantitate iar restul cantitati sa depozitat ptr iarna in ladite de cate 8 kg cate ladite cu mere sau depozitat ptr iarna

1
varog ajutor dar cu pplan de rezolvare

Răspunsuri

2014-02-22T17:28:16+02:00
1. aflam cate kg de mere s-au cules dimineata.
35×12=420
2. aflam cate kg s-au cules dupa amiaza.
32×15=480
3. aflam cate kg s-au cules in total .
420+480=900 
 4. aflam cate kg raman dupa ce s-a vandut.  
3 pe 5 din 900= 3 ori 900 pe cinci=2700pe5 =540
900-540=360
 5.afam cate ladita raman.
360:8=45
23 4 23
nus
ciudat
ce este ciudat
cv si nus
cv inseamna ceva si nus inseamna nustiu tu nu le sti pe astes