Răspunsuri

2014-02-22T13:37:12+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Păi: 3x +y=-2
       -5y-3y=2⇒-8y=2⇒y=-8/2⇒y=-4⇒3x+y=-2
                                                        3x-4=2
                                                         3x=6
                                                         x=6/3
                                                         x=2
x=2
y=-4
Sper că te-am ajutaat! :)