Răspunsuri

2014-10-09T16:25:00+03:00
Natura este totul. Ea are un fel aparte de a-si exprima dragostea fata de om. Ea ii ofera fiintei umane, tot de ce are nevoie pentru o viata frumoasa si buna. Natura are si ea un suflet frumos si mare! Ea daruieste zilnic viata si culoare, bucurie si tot ce e bun!  Sa nu uiti niciodata padure, ca esti frumoasa si buna si sa nu lasi pe nimeni sa te faca sa crezi ca nu esti minunata! Sa nu lasi pe nimeni sa te convinga ca nu meriti ceva mai bun, ca nu meriti dragostea omului. Sa lupti sa fii plina de tine, sa oferi omului un lemn bun, ca folosindu-te pe tine  sa I se inmoaie inima si sa isi dea seama ca greseste zilnic, ca te omoara pe zi ce trece! Traim intr-o vreme in care  omului nu-I mai pasa de ceea ce natura a creat, nu-I mai pasa de frumosul din jurul lui, nu-I mai pasa de ce e bun si folositor. Isi creeaza confort uitind ca creeaza dezconfort pentru alte vietuitoare. Omul pe zi ce trece, e mai nemultumit cu ce are. Vrea tot mai mult… Isi aduna bogatii, comori, averi, dar nu baga de seama in ce mediu traieste. Se gindeste doar la el, la binele lui, la trupul lui. A uitat ca sunt si alte lucruri care au nevoie de dragostea, si bunatatea lui, au nevoie de ingrijire, de curatire, de improspatare, de amenajare.  Iubeste padurea  si salveaz-o de la moarte!
28 4 28
Intrebarea este:Ce a faceau Nica si ceilalti baieti la sezatoare?
sunt clasa a 9 si am citit in cla 5 amintiri din copilarie si nu prea imi amintesc.
Dar nu iti amintesti macar intrebarea ai ?
La care sa raspund :((
Off doamne :(
2014-10-09T16:37:26+03:00


Padurea este o parte din NOI! Este aerul pe care il respiram,este frumusetea fiecarei tari.Dar trebuie sa stim sa o tinem departe de tot ceea ce inseamna poluare.

  Lacomia si lauda sunt doua prietene bune care ne indruma spre poluarea padurilor,spre defrisare,spre ardere si mult mai multe actiuni care defapt ne dauneaza noua,oamenilor.Inca nu ne dam seama cat rau ne facem pur si simplu prin taierea unor copaci.Ne luam aerul pe care il respiram.De ce sa ne facem rau? Mai bine plantam mai multi copaci in padure.Asa putem sa facem o fapta imens de buna.

    Padurea este aurul verde al planetei. Cu toate aceste fiind spuse,SALVATI PADUREA! 

 Sper sa-ti fie de folos. :* pwp dulce

39 4 39