Răspunsuri

2014-10-09T15:53:19+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Venise toamna. Iar toamna are menirea de a lasa copacii goi.  Vintul venise in goana ca sa desprinda de pe crenguta si ultima frunza.  Frunza il observa si il opri in loc:
-Vintule, mai lasa-mi viata macar inca putin.
- De ce?
- Am doar citeva cuvinte ca sa spun copacului in care am crescut si la fel vreau sa vorbesc putin si cu tine.
- Hai spune ce ai pe suflet copacului si apoi vom vorbi si noi.
- Copacul ramii in picioare indiferent cit de puternic este vintul. Tu ai radacini bune si poti sa infrunti cu maestrie viforul... Apoi incepu a plinge.
- Ce te doare micuta frunza?
- Ma doare simplul gind ca odata cu caderea mea, copacul va ramine trist si pustiu, si ma doare ca oamenii vor calca peste mine netinind cond ca odata le-am tinut de umbra.
- Nu te ingrijora, caci cu venirea primaverii alta frunza te va inlocui. 
- Dar atunci tu de ce faci atit de mult rau? Lasind copacii goi?
- Asta este menirea mea. Orict as incerca sa mi-o schimb, nu pot. Asa cum facut. Asta a fost pus in sufletul meu.
- Acum stiu ca nu te pot schimba, si ca nu poti face alt ceva. Asa ca iti spun un drum bun, si nu rani pe altii cu puternicia ta. 
- Multumesc micut-o si iarta-ma ca nu iti pot lasa viata! 
2014-10-09T16:07:18+03:00
Frunza intreaba pe vant: _  mai vantule,  te rog nu mai bate asa de tare ca  o sa faci foarte mult frig in tara, si mai ales  ca din cauza ta o sa vina ploaia sau o sa se  iste o furtuna  te rog ascultama ca este spre binele tau . Vantul infuriat  spuse catre plapanda frunza :_  Cine esti tu sa iti bati joc de mine , mai jignit foarte rau   la ca iti arateu tie. Vantul  suparat  foc facu  puterea lui si mai puternica . Si incepu sa picure .Sarmana frunza cu sa reziste ea plapanda cum era si mai ales si pe anotimpul  toamna .ea ce sa mai faca nu mai putea sa traiasca de una singura in copac , toate surorile ei se vestejisera si se vede ca i venise timpul si ei. Cazuse  pe pamantul umed  formand toate frunzele un covor multicolor de toate culorile. O cioara ii raspunse vantului _ mai nesocotitule asa te porti tu cu oameni  las ca daca nu o sa dai socoteala pentru ce ai facut o sa dai socoteala in ceruri , si spunand aceasta pleca  in zbor .Vantul spuse ca sa nu mai vorbeasca ea ca este o cioara jigarita. Iarna auzindul venise  si ii spuse sa pleca ca ii ea locul . vantul suparat ramase infrant.
sper sa itii placa
mia placut
e super FB de la domna ta
nu este 10 ca sunt pe clasa a 5
stiu am geâresit scz