Scie un text de 5-10 randuri,alcatuit din propozitii enuntiative, in care sa prezinti modalitatile prin care se pot realiza si transmite astazi povestirile. Respecta cerinta si indica celputin doua exemple

1
va rog frumos sa ma ajutati, multumesc!

Răspunsuri

2014-10-12T13:29:38+03:00
in mai Iib Oh...Goth...Si eu am aceeasi culegere de Romana pt clasa a V. Si am primit acelasi exercitiu tema chiar in aceasta saptamana,dar e chiar usor de tot acest exercitiu. L-am terminat in mai putin de 10 minute si am luat nota 10. Cat de prost trebuie sa fi sa nu sti acest exercitiu??!?!!!!!!??!!
Multumesc frumos Pitikot18, l-am facut singur, aveam 10 minute la dispozitie sa scriu la romana si mate, acesta e motivul pt care am cerut ajutor. Sunt sportiv si ajung acasa de la antrenament la ora 11 iar la 12 incep cursurile,oricum iti multumesc ca ai avut timp sa citesti intrebarea mea.PS: EU NU SUNT ATAT DE INTELIGENT SA TE JIGNESC, EU ITI MULTUMESC DE RASPUNS!
Deci...Ai 10 minute sa iti faci temele la Romana si la matematica...Ca primul lucru pe care il faci de cand ajungi tu acasa este sa te pui pe inernet sa scri o intrebare la care deja sti raspunsul...? (Si uite asa se duc aproximativ 10 minute).
Gresit,acest sait a fost descoperit de verisoara mea si tot ea a incercat sa ma ajute in timp ce eu scriam la mate; dar nu am dc sa iti dau tie explicatii...daca doreai sa ajuti copii ajutai pur si simplu nu comentai gradul lor de inteligenta.