Am nevoie de un eseu de 17 randuri in care sa spunem noi ce credem despre videoclipu ala de pe youtube cu paiperman in engleza ,eu nu stiu sa fac ma puteti ajuta?

1
Ati raspuns doar pentru puncte?
da
In fine,vi se vor lua punctele pt ca v-am raportat !
poftim

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-22T21:57:58+02:00
Am putea spune ca este un love story clasic. O intalnire ne programata in care o simpla incrucisare de priviri face sa nasca in cele doua suflete iubirea. Plecarea precipitata  a celuilalt face ca baiatul sa se supere deoarece nu a avuut ocazia sa i transmita macar cateva cuvinte. Totusi, in ziua urmatoare, ca printr un miracol observa intr un moment de relaxare, ca in cladirea cealalta se afla fata care o vazuse ziua trecuta.  Sa fie vorba ca atunci cand doua fiinte se plac... insusi Universul/Destinul incep sa conspire ca cei doi sa se vada??                                                                                                                  Se pare ca da, acesta ar fi raspunsul sau concluzia acestui videoclip. Trebuie sa avem in vedere faptul ca, desi cei doi s au opus initial (baiatul s -a opus cu mai multa putere in fata destinului: refuzul de a se indrepta spre locatia unde o putea revedea pe acea fata simpatica) in final, condusi sa zicem ORBESTE cei doi se reintalnesc spre marea lor bucurie.
   Am putea spune ca drumul iubirii este necunoscut, ca uneori nu ne dam, seama pe unde ne duc pasii, dar uneori, spre bucuria noastra la capat de drum... se afla EL, se afla EA.
1 5 1