intr-o lada sunt 100 de prune.mama a folosit pentru compot 45 iar bunica 46.cate prune au ramas in lada?

2
42-13=29baieti 42+29=71copii
Nu ai ptr ce. Oricand. :*
100-45-46=39
mai bine nu scriai
e cineva p'aci?

Răspunsuri

2014-10-08T18:55:42+03:00
100-45-46=9
Succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mc frumos alexa
si pana la urma la faza cu cartofii cum este 37-17 sau 37+17
37+17
eu am gresit
k ms frumos]
2014-10-08T19:09:39+03:00
Pai 45+46=91 deci au mai ramas 9 prune .