la un depozit sau adus 2.800 kg. de fructe. In primele doua zile sau vandut 1.35o kg. iar in a doua si a treia zi sau 1.590 kg. de fructe. cate kg. de fructe sau vandut in fiecare zi? Dacă se poate și cu întrebări .

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-21T13:36:20+02:00
1) Cate fructe s-au adus in cea de-a treia zi?
2800-1350=1450
2) Cate fructe s-au adus in prima zi?
2800-1590=1210
3) Cate fructe s-au adus in total in prima si a treia zi?
1450+1210=2660
4) Cate fructe s-au adus in ziua a doua?
2800-2660=140

11 4 11
2014-02-21T13:44:44+02:00
Cate fructe s-au vandut in fiecare zi? 2800-1350=1450in ziua 3    2800-1590=1210 ziua1    2800-1450-1210=140ziua 2
7 4 7