Traduceți în limba română!( vă rog nu traduceți prin google translate)Я согласна с этой пословицей. Ведь в некоторых ситуациях
человек может быть слабее чем цветок. Например когда человек теряет кого-то из
близких. В этот момент человеку очень плохо, он слаб как физически, так и
морально. Но так же человек может быть сильнее камня . например когда человек к
чему-то стремится, хочет чего-то добиться и ему это очень надо. В этот момент
человеку всё равно на окружающих он просто идёт к своей цели, он хочет добиться
цели любой ценой. В этом случае он становится сильнее духом и характером
сильнее камня.


1

Răspunsuri

2014-10-08T16:58:31+03:00
Sunt de acord cu acest proverb . Într-adevăr , în unele situații oamenii pot fi mai slabe decât floare . De exemplu , atunci când o persoană își pierde cineva din aproape . În acest moment , o persoană este foarte bolnav , el este slab , atât fizic, cât și punct de vedere moral . Dar, la fel ca o persoana poate fi mai puternic decât piatra . de exemplu , atunci când o persoană ceva tinde să vrea să realizeze ceva , iar ea este foarte necesar . În acest moment om încă pe altii doar se duce la scopul său , el vrea să obiective cu orice preț. In acest caz , devine mai greu spirit și natură mai puternic decât piatra .
:))
Din punct de vedere gramatical nu e corect ceea ce ai scris. Cred ca e Google Translate, acesta niciodata nu traduce texte mari corect.
vă mulțumesc!!dar tu poate, te rog scrie cum este corect?
Sunt de acord cu acest proverb. Deoarece in unele situatii omul poate fi mai slab decat o floare. De exemplu atunci cand pierde pe cineva drag. In acest moment omului ii este foarte rau, e slab atat fizic cat si moral. Deasemenea omul poate fi mai tare decat piatra. Spre exemplu atunci cand omul tinde spre ceva, vrea sa realizeze ceva si are nevoie de asta foarte mult. In acest moment omului ii este indiferent de ceea ce zic ceilalti, el pur si simplu merge spre scopul lui cu orice pret.
In acest caz el devine mai puternic cu sufletul si caracterul mai puternic decat piatra.
In ultima propozitie se repeta cuvantul ''puternic'' de 2 ori. Propozitia nu este formulata in corect in limba rusa. Deaceea ai putea scrie : ''sufletul si
caracterul acestuia devine mai puternic decat piatra''
vă mulțumesc foarte mult!!!!