Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-08T16:54:29+03:00
1) Cate pagini a citit a doua zi ?
17+4=21
2)Cate pagini a citit a treia zi ?
21-5=16
3) Cate pagini a citit Maria in cele 3 zile ?
17+21+16=54
                                                                                 R:54 pagini .


Sper ca ti-am fost de ajutor si sa-mi dai Multumesc .
il astept pe al tau
ca s-a atins nr maxim de raspunsuri
imi pare rau
alta data
te anunt
2014-10-08T16:54:47+03:00
Cit a citit a doua zi? 17+4=21 (pg) cit a citit a teia zi?  21-5=16(pg) iar in cele trei zile 17+21+16=54 (pg)