Răspunsuri

2014-10-08T16:22:53+03:00
Vacanta de vara

in vacanta de vara eu si cu familia mea am la mare,la circ si chiar am fost si la parcul parcul acvatic.
La mare eu si cu sora mea am facut castele de nisip si am srans scoici.
Surioara mea a decorat castelul cu scoicele gasite de ea ,iar eu am ajutato sa le puna.
Dupa ce inca ne jucam acolo se facu seara insemna ca trebuie sa plecam acasa.
Dupa un timp un circ nou si frumos a aparut in oras.Acolo eu si sora mea am mers si am vazut multe animale dragute.Fiind inca mica surioara mea nu avea voie sa se urce pe cal asa ca eu o ajutasem si ma urcasem impreuna cu.
Fiind ca trecusera imediat cele 3 luni mama si cu tatl meu se decisera ca in ultima zi de vacanta sa mergem la parcul acvatic.
Eu cu surioara mea am fost foarte bucurosi si am mers cu un zambet pe fata acolo.
In vacanta ne distrasem de  moarte.
Ce nu as da ca sa fie iarasi vacanta si sa petrc dinou timpul cu familia mea ,dar uite asa asta a fost o vacanta frumoasa.
76 3 76
2014-10-08T16:23:17+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Vara aceasta a fost magica.Vremea a fost calda si placuta, iar timpul a trecut iute ca gandul.
La inceputul vacantei am fost plecat la casa bunicilor mei de la tara.Acolo am gospodarit alaturi de ei timp de o luna.A fost greu la plecare pentru ca imi iubesc bunicii foarte mult.
 A doua luna am petrecut-o potolindu-mi setea pentru lectura.Am descoperit basme si poezii frumoase care m-au inspirat sa scriu o compunere pe care ne-a dat-o doamna invatatoare/profesorul/profesoara de limba romana de scris in vacanta.
  Restul timpului l-am petrecut alaturi de familia mea.Am mers in excursii cu masina, am organizat picnice dragute prin poieni...
 Vacanta a trecut mai repede decat mi-am imaginat! De abia o astept pe urmatoarea, dar pana atunci voi avea grija sa fiu cel mai bun elev!

82 4 82
Asta este doar ca o idee care tu ar trebui sa o dezvolti in functie de cerinta profesorului
mersi