Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-02-20T21:19:37+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Fie k^{3}=xyz-xy-z=10xy+z-xy-z=9xy= 3^{2} xy= M_{3}
Rezulta  k^{3}= M_{27}=>xy= M_{3}=3 p^{3};10 \leq xy \leq 99
De aici p∈(2;3) ⇒ xy∈(24;81) iar z poate fi orice cifra.