Hei prieteni ajutati-ma este o problema de familie!!! Astazi este ziua parintilor de cand s-au cunoscut...... si ieri s-au certat.... ce sa fac ?? cum sa-i impac ?? ce surpriza sa le fac ?? PLESE HELP ME!!!!

2
Pai...ai putea sa le readuci aminte cat de mult ii iubesti(asta in caz ca nu prea le spui acele cuvinte prea des). Faptul ca ei sunt certati te-ar putea influenta pe tine intr-un mod negativ,le poti spune ca pentru tine nu este usor sa ii vezi certati si ca,acolo undeva,in sufletul tau,te doare! Spune-le parintilor tai ca nu vrei sa-i vezi tristi/certati in aceasta zi importanta...sa faca un efort,unul cat de mic,dar sa-l faca.
I-ai pe amandoi. Spune.le cat de mult ii iubesti si si cat de mult inseamna ei pentru tine i-ai in brate si spunele nimic pe lumea asta nu este mai pretios decat parinti.

Răspunsuri

2014-10-08T10:06:42+03:00
Ai putea sa ii impaci spunandu-le ca nu trebuie sase certe deoarece astazi este ziua lor de cand s-au cunoscut si le-ai putea face un cadou(un buchet de flori mamei tale si o scrisoare tatalui tau)
Incearca sa stai cu ei,sa vorbiti :) Chestii deastea. 
Sper ca am fost de folos
cu ce sa fac scrisoarea?
Pai... cum ar fi: Tata te iubesc! Te rog nu te mai certa cu mama pentru ca nu aveti de ce.Hai sa incercam sa fim o familie frumoasa,fara certuri
Nu prea stiu... asta stii tu mai bine(cum sa-i faci scrisoarea)
bine mersi
2014-10-08T10:13:05+03:00
Spunele ca ai loat note bune la scoala si e ziua lor