Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-10-07T22:12:58+03:00
36+(-36)=0 asa sper . Exprimate mai bine
Nu trebue sa fi al semn si alt rezultat la urma.
E dreapta si alta dar eu am avut invedere de alta .
2014-10-07T22:14:24+03:00
36-36=0 , sper ca e bine
iti dau un exemplu 26-9=36 adica 26 +9= 35 am uite noi am luat un betisor de la + si lam pus la 36 ca sa fie afirmatiea corecta.
nu inteleg
adica trebue sa schimbi semnul din + in - si sa pui alt socoti si pui alt rezultat
Sper caa amu ai inteles
Comentariul a fost şters