Răspunsuri

2014-02-20T20:59:03+02:00
(x-2)(x+2)=x la 2 - 2 la 2
(x la 2 - 2 la 2)(x-1)=x la 3 - x la 2 - 2 la 2x+2 la 2
(x la 3- x la 2-2 la 2x+2 la 2)(x+3)=x la 4 + 3x la 3 - x la 3 - 3x la 2-2la 2 x la 2-2 la 2 ori 3x+2 la 2 x+2 la 2 ori 3=x la 4+2x la 3-x la 2(3+2 la 2)- 2 la 2x(3+1)+2 la 2 ori 3=
⇒x la 4+2x la 3-7x la 2-16 x +12
(x la 2 + x)(x la 2+x-8)+12=x la 4+x la 3-8x la 2+x la 3+x la 2-8x+12⇒x la 4+2x la 3 - 7x la 2 - 16x +12.
Prin comparatie se vede ca sunt egale.Sper ca te-am ajutat!
Nu prea m-ai ajutat, n-ai scris clar.. nu inteleg prea mult.