Răspunsuri

2014-10-07T19:48:56+03:00
355+356= 711 zile cred nu stiu exact
   
2 2 2
2014-10-07T19:52:06+03:00
Varianta 1: 364 + 364=728
varianta 2: 364+365=729
6 4 6