Răspunsuri

2014-02-20T20:01:18+02:00
4x60=240km
4x21=84km
240km - 84km=156km(diferenta in 4 h)
Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-20T20:03:51+02:00
4ori 21=84(cat parcurge biciclistul in 4 ore)
4 ori 60=240(cat a parcurs automobilul in 4 ore) 
acum scazi 240-84=156 km (raspunsul)
1 5 1