Răspunsuri

2014-10-07T18:44:39+03:00
 27;3=9 fete    27-9=18 baieti 
sunt de 3 ori mai multe fete
atunci e invers 9 baieti si 18 fete
2014-10-07T19:43:58+03:00
Ar putea fi 6 baieti 6x3=18 fete
18+6=24
total 24 elevi