O povestire/compunere mai mare cu titlul ''O calatorie cu peripetii'' despre o experienta personala (reala sau imaginara), care apartine senzationalului...sa cuprinda imbinarea celor trei moduri de expunere : naratiune, descriere, dialogul..

1

Răspunsuri

2014-02-20T19:26:38+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Am trecut prin mai multe vara trecuta . Prima, eram in Suedia cu tot grupul.Doamna ghid ne-a zis sa ne despartim ca sa mergem prin centrul orasului si sa colindam.Eu am stat in grup cu o colega si cu d-na care avea grija de noi. Dupa aceea, am fost anunttai cu totii ca dupa 3-4 ore ne vom intalnii tot aici, ca sa ne urcam in autocar.Am colindat vreo 2 ore fara nici o problema, dar dupa accea a inceput o ploaie...De se inunda toata tara daca eram in Romania. Asa ca am mers si noi la restaurant, unde am comandat toate trei un tort(cu gandul ca va fi unul urias). Dupa 30 de min de asteptare,vine si tortul nostru:o bucatica pitica, care era la fel de mare ca si lungimea degetelor de la o mana in total(fara palma). Dupa ce ne-am batut intre noi pe tort si am baut un pahar cu suc, aveam nevoie la toaleta.Asa ca am mers la baie, unde era o coada aproape pana afara.Am rabdat ce am rabdat,si aproape cand sa urmez eu,m-a intrebat un down ceva in suedeza si eu am zis "Yes, yes!" din prostie, ca n-ma inteles ce a zis.Atunci,toti oamenii din spatele meu au venit in fata mea.Asa ca am mai asteptat inca 10-15 min.Cand am iesit de la baie,am iesit toate din restaurant si am mers la niste magazine de suveniruri,dupa care am mers la Mall. Apoi, cand se facuse ora stabilita, ne-am strans toate grupurile pe ploaia aia.Dar ia autocarul de unde nu-i.Am colindat noi, destul de uzi, dar apoi ne-am adapostit si noi undeva. Dupa 30 de min de stat degeaba, ne-am gandit sa-l cautam impreuna.Si cum incepuse o ploaie si mai tare, am fost nevoiti cu totii sa sarim prin balti si sa ne stropeasca masini.Cand am gasit autocarul(era tocmai in partea opusa decat locul stabilit) am inceput cu totii sa injuram, deoarece eram uzi pana la gat.Blugii mei de firma au intrat la apa(si la propriu,si la figurat),chilotii, la fel, bluza mea preferata a inceput sa se decoloreze si imprimeul dupa geaca a inceput sa se duca.nu mai zic ca si in rucsac era apa, iar cardurile de la camerele de hotel erau ude rau, bine macar ca am mai putut intra.Nu mai zic ca dupa accea, in loc sa mergem la hotel, am mers la un restaurant.Toti clientii se uitau ciudat la noi, parca tocmai iesisem din marea neagra.
18 3 18