Răspunsuri

2014-02-20T18:15:14+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Scoala in viata meaIn viata mea scoala este importanta deoarece la scoala inveti intotdeauna lucruri noi.Incepand din clasa a5-a mi-am dat seama ca scoala este foarte importanta pentru ca am avut parintii care mi-au explicat ce insemna sa mergi la scoala.Mi-au spus ca mai important pentru mine pana la varsta de 18 ani este scoala.Daca vrei sa nu fii muncitor la lopata trebuie sa mergi la scoala pana in clasa a 12-a si dupa aia trebuie sa urmezi o facultate.Avand fratii mai mari mi-am dt seama ca daca ia o educatie buna poti sa fii cineva in societate poti sa fii respectat numai daca respecti.
Stiu ca la unii nu le place la scoala deoarece dau vina pe profesori ca nu explica bine ca sun severi dar mai bine ii asa deoarece vedem cu ochii nostrii unde au ajuns unii tineri vedem ca nu fac numai spargeri numai hotii ceea ce nu-i bine ceea ce fac.Imi place la scoala pentru ca in fiecare zi inveti lucruri noi pe care unii elevi nu invata deoarece nu vin la scoala.Am cunoscut mai multe persoane in varsta care spuneau ca regreta ca nu au mers la scoala,erau capabili dar le-a placut mai mult in afara scolii.Unii parinti fac o mare gresala a vietii lor deoarece se indeparteaza de copii si nu ii urmaresc in ceea ce fac nu se intereseaza daca copilul merge la scoala si copilul vazand ca nu este urmarit de parintii lui nu mai frecventeaza scoala si incep sa mearga prin cluburi. Cand este mai in varsta abia atunci isi dau seama ce prostie au facut ca nu au mers la scoala.
De aceea este foarte importanta scoala pentru mine pentru ca in viitor nu vreau sa regret ceea ce puteam face acum.
64 3 64
2014-02-20T19:30:05+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Ştiu că există nenumărate răspunsuri la această întrebare, subiective şi obiective. Scoala in viata mea este foarte importanta deoarece cum spune si proverbul daca nu ai carte n-ai parte.Viitorul meu depinde foatre mult de scoala pentru ca daca o sa invata bine o sa pot sa ma angajez undeva unde sa imi fie mai usor.Ca sa ajungi cineva in viata trebuie sa inveti bine la scoala sa asculti de profesorii,de parinti si de oricine care iti da un sfat bun.Daca nu ai scoala iti este foarte greu sa te angajezi si chiar daca te angajezi nu o sa fie un loc de munca foarte bun pentru ca in ziua de azi majoritatea firmelor au nevoie de oameni capabili.Scoala este a doua mea casa deoarece aici profesori ma invata ce este bine si ce este rau si nu ma indruma pe cai gresite.Nu toi invata bine la scoala dar cei care nu invata vor vedea ca in viitor o sa la pare foarte rau pentru ca nu au invatat deoarece sunt sigur ca le va ajuta foarte mult.Mie nu imi place sa ma las pe ultima suta de metri pentru ca nu imi place nici cand ii vad pe colegi mei stresati daca o sa treca sau nu.
Mie imi place la scoala pentru ca in fiecare zi invatam lucruri noi si interesante iar aceste lucruri sunt sigur ca o sa imi ajute in viata.Eu cred ca daca nu am face scoala nu neam putea descurca in societate si ne-ar fi foarte greu.
SCOALA ESTE IMPORTANTA ASA CA MERGETI LA SCOALA!!!!!

54 4 54