Răspunsuri

2014-10-07T16:48:28+03:00
    Este o dimineata frumoasa de vara.Soarele straluceste puternic iar razele lui calduroase ajung pana la mine si incearca sa ma trezeasca.Dupa inca putin timp ma trezesc vesela si bucuroasa deoarece azi voi merge la o gradina zoologica unde se gasesc tot felul se animale rare. Dupa vreo jumatate de ora am plecat de acasa cu prietenii mei. Cand am ajuns acolo primul animal pe care l-am vazut a fost un lup alb cu ochi albastrii ca de sticla si blana alba,pufoasa si stralucitoare.  Apoi am mai vazut girafe inalte cu pete maronii in diferite forme, elefanti uriasi, zebre, si multe alte animale ciudate dar si animale dragute.
In concluzie aceasta a fost o zi minunata in care m-am distrat cu toti prietenii mei dar am vazut si multe animale ciudate si dragute. A fost o zi in care m-am distrat!
Pe căţelul meu îl cheamă blechi.Blechi are acum 2 ani şi este complet alb. În fiecare dimineaţă eu îi dau să mănânce, după care îl duc câteva minute la plimbare pe afară.
Blechi a fost cadoul primit de ziua mea. Din ziua în care l-am primit am devenit cei mai buni prieteni. În fiecare zi mă aşteaptă cuminte să mă întorc de la şcoală, iar când intru pe uşă e bucuros .Blechi este cel mai frumos şi destep catel,il iubesc!
nu are destule randuri
mai gindeste si tu
ca eu am de facut teme
poieu am facut deja compunerea am deja 14 randuri