1. incercati sa transmiteti unui prieten o informatie privind inceperea anului scolar ,organizarea unui spectacol printr-un scurt text .precizati mijloacele de comunicare prin care considerati ca ati trimis mai usor mesajul.

2. comuniccati familiei sau colegilor vostri informatii care sa contina urmatoarele cuvinte: carte, autobuz, batran, umbrela, geamantan

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-07T16:09:06+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
1. Incercati sa transmiteti unui prieten o informatie privind inceperea anului scolar,  organizarea unui spectacol printr-un scurt text. Precizati mijloacele de comunicare prin care considerati ca ati trimis mai usor mesajul.
          Ana, vezi ca festivitatea de incepere a noului An Scolar incepe maine la ora 9. Ne intalnim la 8, 30 in fata la Florarie sa mergem impreuna. Pa, ne vedem maine.
          - am ales sa trimit un SMS deoarece sunt sigura ca va fi citit. E-mail-urile sunt mai rar folosite de catre tineri si vroiam sa ma asigur ca va fi citit la timp.

2. comuniccati familiei sau colegilor vostri informatii care sa contina urmatoarele cuvinte: carte, autobuz, batran, umbrela, geamantan
        Mama, voi intarzia putin acasa. Am reusit sa cumpar acea carte pe care ti-o doreai. In drum spre casa am intalnit in autobuz un batran cu un geamantan greu ce mergea la gara. M-am oferit sa-l ajut. Din greseala am uit umbrela in autobuz. Te pup, ne vedem acasa.
 


14 4 14
mersi mersi
cpl
nu ai luat de altundeva nu? de pe net ai facut dupa tn nu? ca sa stiu