Răspunsuri

2014-02-20T17:58:59+02:00
Urmele huliganismului se pot vedea peste tot la noi in tara, indiferent daca vizitam un oras mare, unul mic de provincie sau un sat.

De cele mai multe ori persoanele care produc asemenea stricaciuni fac aceste gesturi din pur teribilism, pentru a-si consolida pozitia intr-un anumit grup.

Partea curioasa este ca nici lor nu le place ca orasul lor sa arate urat, cu semne de circulatie mazgalite, cladiri desenate sau banci rupte prin parcuri.

Dar acesta este un semn al educatiei, copilul vede prima data la el in familie lucruri care nu ar trebui dar care parintilor li se par normale, iar cand vor mai creste, acesti copii se vor comporta asa cum au vazut si invatat in familie.

Daca vrem sa avem un oras frumos si curat prima data trebuie sa ne educam noi insine, pentru a fi un exemplu pozitiv pentru copii nostri.

2014-02-20T18:20:00+02:00
Intr-o zi de sambata o vecina mea berta care e o batranica a plecat de acasa impreuna cu sotul ei la un spectacol;Ei nu au stiut ca au fost urmariti. Apoi cand sa intors acasa a vazut ca ii lipseau zeci de lucruri.Niste huligani au jefuito.Se vede ca sun niste hoti foarte rai si buni de nimic.Dar apoi doamna Berta a sunat la politie si ei au arestat pe acei huligani nesimtiti fara cei 7 ani de acasa!