Răspunsuri

2014-10-07T13:58:51+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
S1 = T1 + T2

S2 = (T1 - 319) + (T2 - 319) =  T1 + T2 - 319 - 319 = S1 - 2 * 319 = S1 - 638

Concluzie:
Daca ambilor termeni li se scade cate 319, suma scade cu dublul lui 319 deci cu 638.
1 5 1
2014-10-07T14:20:28+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
S1=T1+T2    ,S2=(T1-319)+(T2-319)=T1+T2-319-319=S1-2X319=S1-638