Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-06T23:03:08+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
         Argumenteaza necesitatea infaptuirii reformelor in Prusia, Austria, Russia de catre monarhii absolutisti in secolul XVIII-lea.   

         Datorita razboaielor problemele lor interne au cam fost neglijate.
         Regiunea Germaniei a ramas divizata in aceasta perioada, teritoriul fiind impartit in 38 de state. Acestea erau reunite in Confederatia Germana, un organism fara autoritate reala, aflat sub presedintia Austriei. Apoi, reformele erau necesare pentru a linisti agitatiile revolutionare ce incepusera sa apara,
         Monarhilor absolutisti austriaci le revine meritul incontestabil  de a fi reusit sa guverneze si sa asigure coexistenta unui mozaic de natiuni. Austria a continuat traditia despotismului luminat.
         Rusia a pus accent mai mult pe maririle teritoriale, asa ca acum a constatat ca industria se dezvoltase destul de putin.
         In concluzie, aveau mari probleme interne ce trebuiau rezolvate, mai ales ca incepusera miscarile sociale nemultumite de situatia lor.
26 4 26