Răspunsuri

2014-02-20T17:12:33+02:00
10% din 320 inseamna 320 : 10 = 32
diferenta de 5% o calculam din jumatatea lui 10%, adica 32 : 2 = 16
15% din 320 = 32 + 16 = 48

17% din 3200 = 320 + 224 = 544
3200: 10 = 320
+
1% din 3200 x 7 = 3200 : 100 x 7 = 32 x 7 = 224

24% din 625 = 125 + 25 = 150
625 : 10 x 2 = 62,5 x 2 =  125
+
1% din 625 x 4 = 625 : 100 x 4 = 6,25 x 4 = 25

48 + 544 - 150 = 442
  • Utilizator Brainly
2014-02-20T17:17:52+02:00
(15x320)/100+(17x3200)/100=
 4800:100+54400:100=
 48+544=592