Organizati o dezbatere in care sa aduceti argumente si contra argumente in legatura cu aceasta afirmatie :Ion e expresia instictului de stapanire a pamantului inslujba caruia pune o inteligenta ascutita .E Lovinescu. Cum creez acele argumente? Plz ajutatima

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-21T03:04:09+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Instinctul de stapanire a pamantului, de proprietar ii creaza lui Ion situatii limita in care trebuie sa ia decizii cat mai rapide si mai ales favorabile. De accea mintea lui Ion s a imbunatatit. Cu toate ca aviditatea de a avea pamant, de al pastra cu toate fortele ar trebui sa l faca sa devina chiar obsedat, Ion un lasa indoieli ca s ar fi incadrat in aceasta categorie. De ce Ion isi doreste atat de mult sa aiba pamant? Explicatia este logica; se trateaza de dorinta de supravietuire intr un nou tip de societate; de asemeni, a avea pamant implica si un oarecare nivel pe scara ierarhica din sat.
4 4 4