Domnul nostru Iisus Hristos iti cere sa fi lumina lumii si sarea pamantului. Oare de ce? ( Imagineazati ca cel mai bun prieten al tau s-a ratacit intr-o padure intunecoasa iar tu avand o lumanare in mana ai venit sa il cauti.Ce reprezinta lumina mica a lumanarii pentru el?)
Ce putere are un varf de lingura de cristale de sare intr-o mancare fara gust?
Exista vreo legatura intre dorinta lui Hristos si marturisirea propriei credinte? Argumenteaza ! Va rog este pentru maine!

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-06T22:35:14+03:00
Mulți oameni au tendința (vedem şi la televizor, de-asemenea) să treacă pe lângă un sărac fără să-şi întoarcă măcar capul la el. Dar el îti mulțumește pentru orice bănuţ. Tu de exemplu mergi la şcoală şi la matematică nu înțelegi nimic, iar mâine dai test. Te bucuri de orice explicație în plus. Noi prin credința noastră-n Dumnezeu, trebuie să fim niște caractere model. Acum, la modă este ateismul, dacă porti cruci întoarse, esti foarte cool. Şi atunci când credința ta este puternică, nimic nu te întoarce din calea ta. Nici ateu cu toate opiniile sale despre viață/credință/Dumnezeu. Iar noi trebuie să fim lumina lor. Nu trebuie să fim întorși de ei, şi nici noi să nu-i întoarcem, însă să le punem adevărul în față, singurul adevăr de altfel, şi anume pe Dumnezeu. Ei cred în Stefan cel Mare care a condus Moldova, o mică, foarte mică tară pentru scurt timp, desi nu l-a văzut niciodată. Dar crede în el. Şi în Dumnezeu, care conduce tot Universul nu crede. În fine.. sper să te ajute tot ce-am scris mai sus. O seară frumoasă!
1 5 1