Cornel are 100 de lei. El cumpara doua pixuri , 3 carti si un dictionar . cati bani i-au ramas , daca un pix costa 2 lei , o carte de 3 ori mai mult decat un pix , iar un dictionar costa cat 3 carti . printr-o intrebare . raspuns rapid va rog

2
Ai asa 100lei
a.=2+2=4 b=3*2=6. c=3+3=6. 100-6-4-6=96
Pai ai 100 lei-2*2pixuri-2*3*3 carti-6*3 adica cate trei carti=4o lei, 100-40=60

Răspunsuri

2014-10-06T18:03:46+03:00
100-4-18-18= 60 lei

4 lei 2 pixuri
18 lei 3 carti
18 lei un dictionar
1 4 1
2014-10-06T18:05:02+03:00
100-4-18-18=60 lei    4 lei 2 pixuri
18 lei 3 carti
18 lei un dictionar