Ma ajuta si pe mine cineva cu un text de vreo 20-25 de randuri cu opinia despre dorul de aventura in spatii exotice,respectiv,despre dorul de locul natal???

1
trebuie sa-ti imaginezi ca iti doresti sa calatoresti intr-un spatiu exotic , si ai o presimtire ca ti s-a facut dor de acasa

Răspunsuri

2014-02-20T09:24:09+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Dupa atatia ani petrecuti la oras imi este dor satul natal deoameni loculuide peieteni ramasi la tara de poznele din copilarie de natura care incolteste la fiecare pas imi este dor de padurea unde vare mancam ciresi si ma racoream la umbara salcamilor imi este dor de paraul din fundul gradinii unde ma imbaiam vara si patinam iarna mie dor de vaile unde ne dadeam cu sania  si  poienitele unde ne jucam . mie dor sa mai invat langa nucul din gradina si bat ulitele satului cu prieteni .  mie dor de mioarele de care aveam grija impreuna cu patrocle . mie dor sa mai culeg via si sa fur mere din livada vecinului mie dor de liliacul care infolrea la colt de strada si de parul cel mare de pe strada lui mas marin mie dor noptile de vara in care ma uitam la stele si de serile de iarna in care priveam de pe fereastra zapada .     ..... mare parte am povestit despre copilaria mea..

1 5 1