De pe 3 parcele s-au recoltat in total 250 000 KG de cartofi.de pe prima parcela s-au recoltat 83500 kg ,iar de pe a doua cu 7860 kg mai mult,cate kg s-au recoltat de pea treia parcela?


2
83 500kg+7 860 kg=90 860 kg pe a doua parcela 83500kg+ 90 860kg=174 360 250 000kg -174 360kg=75 640 kg pe a treiaarcela

Răspunsuri

2014-10-05T21:27:52+03:00
       rezolvarea:
83500+7860=91360
250000-91360=158640
2014-10-05T23:00:15+03:00
Cate kg s-au recoltat de pe a doua parcela?
83500+7860=91360 kg
Catekg s-au recoltat de pe primele doua parcele?
83500+91360=174860 kg
Cate kg s-au recoltat de pe a treia parcela?
250000-174860=75140 kg

83500+91360+75140=250000 kg
1 5 1