Răspunsuri

2014-10-05T14:49:38+03:00
45-12=33mere a doua ziu
102-45-33=102-12=90
2014-10-05T15:13:17+03:00
45 -12=33 pere s-au vandut a doua zi                                                                   33+45=78 pere s-au vandut in cele doua zile                                                         102-78=24  kg. de pere au ramas .