Răspunsuri

2014-10-05T13:41:48+03:00
X+y= 23
z= 15

xz+yz= z(x+y) => 15*23= 345
15 4 15
mdea nu am inteles nimic de acolo
il iei ca factor comun pe z (adica z apare de 2 ori in ecuatie "xz+yz" ) si il inmultesti cu suma lui x si y
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daca in problema scria ca x-y=23 si iti cerea sa afli cu cat este egal xz-yz, trebuia sa scrii z*(x-y)... sper ca ai inteles :)
daca in problema scria ca x-y=23 si iti cerea sa afli cu cat este egal xz-yz, trebuia sa scrii z*(x-y)... sper ca ai inteles :)