Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-10-05T13:17:17+03:00
       Imi amintesc anul trecut ca , in saptamana "Scoala Altfel" am fost la padure sa plantam copacei . Mergeam in grupe de cate doi , eu eram cu prietena mea , Alice .
       In fine , am ajuns intr-un loc numai bun pentru a ne desfasura activitatea . Diriginta ne-a spus sa ne punem manusi si sa incepem sa sapam . Eu cu Alice ne-am pus pe treaba , la fel si ceilalti colegi . Ca sa nu ne plictisim , am vorbit despre diferite chestii . Cand a venit timpul sa punem copacelul pe pamant , eu , zapacita si neatenta cum sunt , m-am impedicat de o piatra si am sarutat pamantul cu nasul . Cand ridic capul , un arici !
       -Alice , ia vino-ncoace !
       -Ai patit ceva ?
       -Aa , nu , lasa . Ia uite ce am gasit ! Un arici !
       Toti s-au adunat sa vada mica vietate . Era asa dragut ! Imi venise o idee ...
       -Doamna , ati fi de acord daca l-am pastra ? Strangem bani sa-i cumparam o cusca si vom avea grija de el cu randul .
        -(numele tau), nu stiu ce sa zic ... mediul lui e aici . Crezi ca e asa usor ?
        Toti au fost de acord cu mine si s-au rugat de doamna pana a acceptat si ea . Tatal unui coleg lucra la pet-shop si n-ea facut rost de o cusca in care noi am pus frunze din padure , ghinde si alte plante pe care le-am gasit . Am vrut sa-l facem sa se simta ca acasa . Dupa cateva saptamani , Michie a devenit favoritul tuturor . Toti avem grija de el si il rasfatam . Face parte din colectivul nostru acum . Chiar imi pare bine ca sunt o ametita impiedicata .

 Sper ca e buna ... Bafta !!!
4 4 4