Răspunsuri

2014-10-05T11:27:38+03:00
Daca esti selectiv in ceea ce inveti si nu tocesti ( inveti pe dinafara formule ), daca chiar iti pui logica la contributie ( iti lucrezi creierul care e ca un muschi - cu cat il lucrezi mai mult cu atat e mai performant ), te formeaza cam pentru. 95% dintre cariere. 
Partea buna in scoala din ziua de azi este ca poti sa ignori tampenii nefolositoare gen latina, invatatul poeziilor pe de rost, etc si sa treci, iar la materile folositoare : matematica, logica, engleza, economia s. a. poti sa inveti ca-ti vor folosi aproape indiferent ce cariera iti alegi.
Atentie totusi din ce invatati : daca o carte nu-ti starneste si nu iti mentine interesul, daca nu este logica, daca nu are aplicatie in lumea reala - nu invatati de acolo, e pierdere de timp ( din pacate multe carti sunt asa, mai ales in scoala ). Eu unul am gasit carti de economie ( Robery Kyiosaki autor ), logica, psihologie, engleza, din care este o placere sa inveti. Principii de baza si avansate integrate in povesti de viata de intalnite.