Răspunsuri

2014-10-05T10:19:41+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Salvati padurea

       Incet-incet cea mai mare parte a padurilor au disparut, desi de pe urma ei avem doar de castigat. 
         Padurea incetineste schimbarile climatice, la reglarea caderilor de precipitatii si previne incalzirea globala. Apoi, joaca un rol important in retinerea dioxidului de carbon.
          Padurea ofera hrana si adapost la milioane de animale. Disparitia padurilor ar insemna condamnarea multora dintre ele la moarte. Nu ar mai avea hrana cu care s-au obisnut si ar fi mult mai expuse atacurilor pradatorilor. 
          Padurea ofera lemn pentru foarte multe industrii.....si cu toate astea, padurea dispare. 
          Oameni buni, salvati padurea, ea inseamna viata pentru noi si animale.

27 4 27
2014-10-05T15:01:03+03:00
Padurea este un mijloc de inspiratie care ne ajuta sa ne relaxam cand avem nevoie pacat ca unii oameni nu apreciaza asta si vor sa taie copacii , dar altii arunca gunoaie si mizerii prin paure in loc sa le arunce la un cos sau altundeva . daca nu ar ma exista padure nu ar mai exista nici multe vietutoare foarte importante pentru noi si nici plante .
   Tot ce este viu si verde se transforma in cenusa incetul cu incetul, in urma ramanand doar fumul care se pierde printre nori si mirosul cadavrelor.
  padurea este un miracol a fost  , este si va ramane asa 
 
12 4 12