Răspunsuri

2014-10-04T20:47:11+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
X* ( 1 + 2 + 3 + ... + 100 ) = 60600
x* [ 100 ( 100 + 1 ) : 2 ] = 60600
x * ( 100 * 101 : 2 ) = 60600
x * ( 50 * 101 ) = 60600
x * 5050 = 60600
x = 60600 : 5050
x = 12
6 5 6
  • Utilizator Brainly
2014-10-04T20:48:48+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
x. (\frac{101.100}{2})=60600 => x.5050=60600 => x= \frac{60600}{5050} = 12
2 5 2