Alcatuieste enunturi in care sa folosesti grupurile de cuvinte:va veni;v-a placut,va pescui,va curata,v-a invitat,v- a multumit.........sraduieste-te sa alcatuiesti un scurt text.Da-i un titlu potrivit.
rog urgenttttttttttttt

1
a)Va veni:Andrei va veni astazi pe la mine. b)V-a placut: V-a placut la petrecere? c)va pescui:Tata va pescui astazi. d)Va curata:mama va curata aragazul. e)v-a invitat:V-a invitat Ana si pe voi la petrecere? f) v-a multumit:Alina v-a multumit pentru ca ati ajutat-o la teme!! :)
Mi am facut tot singura...nu ati inteles ca vreau un text cu un titlu in care sa se foloseasca aceste cuvinte.Nu de facut numai propozitii.......
infine..

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-05T02:56:16+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
In weekend Andrei va veni la mine in vizita.Cu siguranta va pecui si va curata pestele prins.dar oare v-a placut ca v-a invitat la petrecere?Daca da atunciinseamna ca v-a multumit pe toti.
8 4 8