Ma puteti ajuta si pe mine la o problema?pe data de 22aprilie vom lua vacanta ne vom intoarce la scoala dupa doua saptamani si doua zile puteti spune ce data va va fi atunci? cum adun ca sa rezolv problema? multumesc

2

Răspunsuri

2014-10-04T12:04:57+03:00
2014-10-04T12:12:02+03:00
Pai doua saptamani ( 14 zile ) 14 + 2 = 16
22+16 = 38
luna aprilie are 30 de zile
faci 38-30= 8
 8 mai =)