Răspunsuri

2014-10-03T19:30:58+03:00
          Vizita pe planeta dulciurilorIntr-o seara de vara dupa ce venisem de afara, mam pus in pat obosit.Am adormit ceva timp dar mam trezit si  am vazut paradisul.Foarte muuuulte dulciuri:ciocolata ,inghetata si tot ceti dorea inima.Plimbandu-ma pe acolo am dat peste Coco.Coco era  conducatorul planetei acesteia.Mi-a aratat toata planeta si am mancat o gramada de dulciuri.Lam intrebat  cum isi petrec ei timpul. A zis ca nu fac foarte multe pe aici. Era foarte frumoasa planeta lor si i-am spus lui Coco ca as dori sa raman aici si a fost de acord. Dar cand sa inceapa aventura.. o aud pe mama spunandu-mi:
-Trezeste-te dragule ca trebuie sa mergi la scoala
Am stat si m-am gandit  si apoi am realizat ca a fost doar un vis dar ma bucur ca-l voi putea vizita pe coco  din nou pe planeta dulciurilor.

Povestea unui ghiozdan
Era o dimineata racoroasa de toamna.Vara a plecat iar eu trebuie sa incep scoala.Am  cumparat toate rechizitele necesare dar imi trebuie si un ghiozdan unde sa le tin.am mers cu mama  sa cumparam unul.Am intra in magazin si erau muulte  si nu stiam care sal aleg pentru ca nu ma impresionau in mod special.apoi am zarit unul foarte frumos mia placut din prima. Am hotarat sa-l  luam. ajuns acasa ma pregateam pt ziua cea mare si ma gandeam ce parere vor avea colegii despre ghiozdanul meu.Ghiozdanul era frumos si in aeea seara iam promis ca voi avea grija de el si ne vom intelege mult timp de acum in colo


La vanatoarea de note


Era o zi de sambata.Mam trezit, am mancata si dupaia am inceput sa invat si sa scriu pentru luni.weekendul a trecut repede incat nu mi-am dat seama dar a venit ziua de luni pe care o asteptam.Dis de dimineata pornesc la scoala si ajuns, astept sa inceapa orele.La toate orele am raspuns  si am luat note bune.Parca eram la vanatoare de note. In fiecare pauza repetam lectia la materia care urma.A fost asa toata saptamana si a fost foarte  bine si usor.ma bucur ca am fost la vanatoare de note pentru ca  am invatat si am luat note bune si asa am realizat ca nu este greu sa inveti si sa iti faci temele daca vrei note bune,este chiar usor!