Alcatuieste un scurt text cu titlul " In excursie " in care sa folosesti si cuvintele: extraordinar,impodobit,exclamatii,exact.se hotarai,rucsac,explozie( de bucurie) , Vasile Alecsandri, (ne)-au intampinat ,reintoarcere, excursie .

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-03T00:32:06+03:00
                                                     In excursie
    
       A venit scoala .Profesorii ne-au intampinat cu o minunata excursie la casa memoriala al poetului Vasile Alecsandri . Noi cand am aflat am fost ca o explozie , toata scoala trebuia sa stie ca noi ne duceam in excursie . 
      Am ajuns acolo , era un peisaj impodobit de flori colorate in toate nuantele de culori , un curcubeu care astepta sa gaseasca cineva comoara lui , acele mici de iarba erau plimbate de vant de colo-n colo si oamenii care erau toti fericiti radeau si glumeau .Am intrat in casa memoriala poetului si am fost fascinata de un tablou cu poetul era foarte serios si trist , dar el avea o casa foarte haioasa din punctul meu de vedere . Ma hotarai sa-ma duc in alta camera alaturi de colegii mei .Exact cand am ajuns un copil mi-a pus piedica , dar prietena mea m-a tras de rucsac sa nu cad si am reusit sa nu pic . Dupa doua ore in care am vizitat si alte locuri , am decis sa plecam acasa si sa ne ajungem la parintii nostri care ne sunau cu multe semne de exclamatii . 
     Cand am ajuns acasa , parintii nostri au fost bucurosi de reintoarcerea noastra ne-au marturisit ca au fost ingrijorati pentru noi . Dar totul este bine , cand se termina cu bine 
      
4 5 4