Comentati in 7-8 randuri urmatorul pasaj!!!!!!!!1 Va rog e mega urgent ....

Zilele cele mai frumoase ale toamnei din anul 1817 isi luasera zborul ,impreuna cu placerile ce procura ele locuitorilor Romaniei. Iarna se aratase cam de timpuriu si vantul de la miaza-noapte incepuse din vreme a sufla cu tarie acea raceala care amorteste natura,despoaie arborii si acopera tarinelel si orasele cu valul intristatrii si al monotomiei.

Ciocoii vechi si noi de Nicolae Filimon-Capitolul XV: Scene din viata sociala

1
stii sa rezolvii ca te uiti de mult timp

Răspunsuri

2014-02-19T17:55:29+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.


In opinia mea, secventa....... reprezinta sosirea iernii,cel mai dureros anotimp.Autorul isi propune sa impresioneze,sa emotioneze cititorii prin descriera unui tablou de iarna,in care gerul striveste tot ce-i sta in cale,zapada acoperind si ultima speranta a romanilor.Tot odata, cu penelul-cuvant,  autorul nu poate sa nu descrie  frumusetea si misterul iernii personificate.Aceia ce pot citi printre randuri , descopera iarna sufletului autorului,cuprins ca si romanii de vraja ei puternica,nemiloasa si parca desprinsa din basm.

E bun?Sper ca te-am ajutat!