Răspunsuri

2014-10-02T19:07:28+03:00
AM venit obosit de la scoala si m.am pus in pat.Din cauza oboselii cred ca am adormit.Apoi,m.am trezit intr.o lume in care Fat -frumos era calare pe o biciclera.Nu stiam ce se intampla,asa ca m.am dus la Fat Frumos si l.am intrebat' -Unde ma aflu si de ce calaresti o bicicleta? -Din cauza oboselii ai adormit si acum,esti pe taramul viselor.,ZISE fat frumos -Aha,acum se explica de ce esti calare pe o bicicleta. Apoi,am observat un lucru si mai bizar.Pe langa faptul ca el calarea o bicicleta,era incaltat doar cu un papuc.Din spatele lui a aparut un pitic ,care facea bule de sapun.Dupa infatisare parea a fi Moracanosul din Alba ca Zapada. Am tipat si intr.o fractiune de secunda m.am trezit inapoi in pat.Cu greu mi.am dat seama ca a fost doar un vis si ca acum totul este normal,la fel ca inainte
2 4 2
2014-10-02T19:21:38+03:00
Este o frumoasa zi de vara!Pasarile ciripesc,soarele straluceste pe bolta cea albastra plina de norisori cu diferite forme.
Este o zi frumoasa si pentru a iesi cu bicicleta in parc.Asa ca mi-am luat-o si m-am dus.Dar mai inainte mi-am chemat si bunii/ele coleg i/e sa ma insoteasca.Au acceptat si am placat.
Pe drum am gasit un sapun pitic,cred ca cineva l-a pierdut,dar l-am lasat acolo.Cand am ajuns in parc ,am si inceput sa ne jucam,sa ne plimbam.Apoi ne-am intalnit si cu alti prieteni si distractia a continuat.
Timpul a trecut si a trebuit sa mergem spre case.Cand am ajuns in minunata casa,nu mi-am gasit un papuc.L-am cautat,cautat,cautat,cautat si pana la urma l-am gasit in gura lui Rex,cainele meu.
Dupa ce l-am recuperat,m-am apucat sa citesc povestea Fat Frumos din Lacrima.
A fost o zi minunata,dar si obositoare.

Sper ca te-am putut ajuta.
1 5 1