Care sunt sensurile cuvintelor : bob, broasca, toc, cheie, noi, panza, membru, zmeu, banca, ochii . Este urgent !! Multumesc !

2
Comentariul a fost şters
panza= Țesătură făcută din fire de bumbac, de in, de cânepă, membru= Parte articulată a corpului uman și al unor animale, care servește la deplasare sau la simțire.
zmeu=balaur, Jucărie făcută dintr-un dreptunghi de hârtie, pânză; banca=reprindere financiară care efectuează operații de plată și de credit,caun, de obicei cu pupitru în față, pentru școlari
Ms
ochi= Fiecare dintre cele două organe ale vederii, de formă globulară, sticloase, așezate simetric în partea din față a capului omului și a unor animale

Răspunsuri

2014-10-02T16:10:23+03:00
Bob= bob de mazare sau bob sportiv(asa se numeste sportul:bob).    broasca=broasca de la usa ,broasca animal.    toc de la pantof si toc  de la usa.   cheie de inchis usa si cheia apei (adica apa este ingustaprin eroziune). noi(pronume personal) si haine noi de exemplu. panza de paianjen si panza material.  membru de un site sau membru(mana de exemplu)  zmeu personaj de poveste si zmeu[jucarie nu stiu cum sa ii spun :))] banca unde pui banii si banca de la scoala.  ochii (de la cap) sau ochi de oua:))

  • Utilizator Brainly
2014-10-02T17:21:55+03:00
Bob-samanta
toc-suport de lemn
broasca -inchuietoare usa
cheie-obiect metal pt deschiderea yalei
noi-pronume personal
panza-tesatura
zmeu-jucarie
ochi-organ vizual