Am de facut o reclama la un produs inventat de mine, sau la un spectacol care inca nu exista, avand in vedere urmatoarele: descrierea produsului(spectacolului), textul reclamei si un scenariu. Ma puteti ajuta cu idei? Reclama trebuie facuta in engleza, insa imi puteti lasa ideile voastre in roamna iar apoi eu le voi traduce. Merci :)

1

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-10-02T15:37:59+03:00
Multe fete de la mine din clasa(inclusiv eu) au inceput sa faca bratari din elastice . Se cumpara aprox. 30 de elastice intr-un pachet cu 10 chestiute cu care legi capetele ... M-am gandit sa le fac reclama , pentru ca merita sa stie mai multa lume de noua "arta" .

   Poate nu ai observat dar fiecare fata are la mana cel putin o bratara facuta de mana ... si daca le-ai vedea , sigur ti-ai dori una ! Noile bijuterii din elastice vin in toate culorile ! De asemenea , sunt de toate felurile : pentru mana (bratara) , pentru deget (inel) , pentru gat (lantisor) . Nu va faceti griji pentru preturi , sunt foarte accesibile ! O bratara costa 3 lei , un inel 1 leu iar lanticul 6 lei ! Oferta: Pachet care le contine pe toate : 8 lei !!
   Profita de ocazie ! Cumpara , sunt grozave !


   Sper ca a iesit bine ... SUCCES !!!