Răspunsuri

2014-10-01T23:40:50+03:00
2√25 • √3 + 3√49 • √14 - 5√9 • √6 + 4(8√3 - √36 • √3)=
= 2 • 5 • √3 + 3 • 7 •√14 - 5 • 3 • √6 + 4(8√3 - 6√3)=
= 10√3 + 21√14 - 15√6 + 4 • 2√3=
= 10√3 + 21√14 - 15√6 + 8√3=
= 18√3 + 21√14 - 15√6=
= 3(6√3 + 7√14 -5√6)
2014-10-01T23:59:33+03:00
2√25 • √3 + 3√49 • √14 - 5√9 • √6 + 4(8√3 - √36 • √3)=
= 2 • 5 • √3 + 3 • 7 •√14 - 5 • 3 • √6 + 4(8√3 - 6√3)=
= 10√3 + 21√14 - 15√6 + 4 • 2√3=
= 10√3 + 21√14 - 15√6 + 8√3=
= 18√3 + 21√14 - 15√6=
= 3(6√3 + 7√14 -5√6)

nu e simpla
pacat ca nu pricepi
ce este greu sa scoti de sub radical
asta fac la meditatii
Pai pentru ca nu imi aduc aminte sa fi facut chestiile astea in clasa a 6.a,si acum cand le.am facut intr.a 10.a am chiulit de la ora..deeeci,nu le.am inteles.