Răspunsuri

2014-10-01T22:52:12+03:00
.Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru sa alegem binele sau raul.Depinde de orice om,noi alegem daca vrem sa alegem raul sau binele.Pe masura ce crestem parintii nostri ne invata ce e bine si ce e rau.
Sa spunem ca nu invatam la scoala si chiulim,fara scoala in zilele de astazi nu poti face nimic,avem nevoie de bani pentru a traii asa ca trebuie sa invatam pentru a ne gasii mai tarziu o slujba din care putem sa ne intretinem.Putem sa ne schimbam soarta,putem incepe sa invatam si sa mergem la scoala.Asa ne schimbam o parte din soarta.
Fara scoala,nu o sa avem o slujba,nu o sa avem bani si putem ajunge niste oameni ai strazii,nimeni nu isi doreste asa ceva.Cu scoala putem invata,putem sa ne alegem o slujba,avem bani si putem sa ne intretinem
Multi oameni au o personalitate foarte urata din cauza banilor,toate fetele care sunt ca niste papusi * noi le numim pitipoance* au multi bani,lumea in care traim nu are nimic cu ele,pentru noi sunt perfecte,nu au o personalitate si nu o sa se descurce in viata pentru ca sunt de bani gata,acum haina il face pe om si nu este drept. Banii nu conteaza in totalitate.La sfarsit nu noi ne v-om alege soarta ci Dumnezeu. 
1 5 1